GDPR
COMPLIANT
opulenceevents.ro
0755092296
Înapoi la pagina de pornire
banner opulence
salon de nunti
salon de nunti

Cu studii in domeniu si o experienta de peste 10 ani, stim exact la ce detaliu sa fim atenti, atunci cand tu ai cele mai mari emotii. De aceea tu trebuie sa lasi totul pe seama noastra. Misiunea noastra este de a crea un eveniment unicat, de a aduce bucurie tie si invitatilor tai prin momentele petrecute impreuna.

Cand tu alegi sa mergi mai departe in povestea ta cu Opulence, alegi sa creezi momente de neuitat pentru tine si pentru invitatii tai. Alegi un eveniment ordonat si echilibrat, organizat cu logica si ratiune de o echipa de profesionisti cu experienta. Alegi sa fii stapanul zilei, sa fii tu, regina alaturi de rege pe tabla voastra de sah.

Iar noi, echipa Opulence promitem sa livram evenimentul mult visat!
Meniuri de top pentru oaspeti de seama!

salon de nunti
salon de nunti
salon de nunti
salon de nunti
Vezi meniuri de nunta...[...]
Vezi meniuri de botez...[...]
Suntem o echipa unita, vesela si deschisa sa gasim impreuna cea mai buna solutie pentru tine. Ne adaptam usor sugestiilor tale, astfel incat sa organizam un eveniment memorabil.
Iti punem la dispozitie totul: o locatie eleganta si luxurianta, delicatese personalizate in functie de eveniment, momente de distractie si multe alte detalii in tendinte moderne.
Pentru a primi o oferta de servicii personalizata, consultantii nostri iti stau la dispozitie.
salon de nunti